• Panda Adaptive Defense

Panda Adaptive Defense

Akadályozza meg annak lehetőségét, hogy vírusok és más továbbfejlesztett fenyegetések támadják meg a gépét

Védje meg vállalatát a célzott támadásoktól és a továbbfejlesztett állandó fenyegetésektől

Az Adaptive Defense védelmet jelent a vállalati hálózatára csatlakozó végpontok, szerverek és laptopok számára, illetve védelmet biztosít azok ellen a blokkoló alkalmazások ellen, amelyek a jellemzőik vagy viselkedésük miatt nem minősülnek ártalmatlannak vagy biztonságosnak.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG AZ ADAPTIVE DEFENSE PROGRAMRA, HA A VÁLLALATÁNAK MÁR VAN VÍRUSVÉDELME?

Míg a hagyományos vírusvédelmi megoldások lineárisan fejlődnek, a rosszindulatú programok mennyisége exponenciálisan nő, és a támadások sokkal kifinomultabbak lettek.

Ez az új tendencia, illetve az informatikai környezetek egyre összetettebb természete lehetővé teszi a hackerek számára, hogy hozzáférjenek a vállalati rendszerekhez, és olyan rosszindulatú programokat telepítsenek, amelyek sokáig rejtve maradnak.

Technológiai megoldásunk az Adaptive Defense, amely többet kínál egy vállalati vírusvédelmi megoldásnál

Az Adaptive Defense programban megtalálható új technológia segítségével megvédheti vállalatát a rosszindulatú programok ellen, amelyek kihasználják az új vírusok megjelenése és a biztonsági forgalmazók általi semlegesítésük között eltelő időt.

TERMÉKÜNK A LEGHATÉKONYABB VÉDELMET BIZTOSÍTJA A CÉLZOTT TÁMADÁSOK ELLEN

LÁTHATÓSÁG

Legyen 100%-ig biztos a vállalatánál használt alkalmazásokban. Lássa át teljesen a hálózati végpontjain és szerverein futtatott alkalmazásokat, illetve a rendszeren végzett műveleteket.

ÉSZLELÉS ÉS BLOKKOLÁS

A vállalat célzott támadásinak valós idejű megelőzése. Észlelje és blokkolja a célzott és nulladik napi támadásokat a megjelenésük előtt.

 

VÉDELEM ÉS VÁLASZ AZ INFORMÁCIÓK ALAPJÁN

Minden információt megkap, amire a rendszereit célzó támadásokkal kapcsolatban szüksége van. Az Adaptive Defense által biztosított törvényszéki jelentéseknek köszönhetően minden adat a rendelkezésére fog állni a rendszereit célzó támadásokról, így Ön kielemezheti azokat, és új biztonsági korlátokat építhet ki informatikai környezete számára.

TÁMADÁSMEGELŐZÉS

Szigetelje el a vállalatát a jövőbeli támadásoktól. Blokkolja azokat az alkalmazásokat, amelyek nem ártalmatlanok, és szigetelje el a vállalatát a jövőbeli támadásoktól.

RÉSZLETES BETEKINTÉS AZ ADAPTIVE DEFENSE PROGRAMBA

Védelem és fertőtlenítés

ALAPSZINTŰ ÉS BŐVÍTETT BLOKKOLÁS

Az Adaptive Defense kétféle alkalmazást kínál, amelyekkel felvértezheti a vállalatát bármilyen informatikai támadás ellen:

Az alapszintű blokkolási mód engedélyezi az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását, illetve azoknak az alkalmazásoknak a végrehajtását, amelyeket az automatizált rendszereknek és a Panda Security szakértőinek még kategorizálniuk kell.

A bővített blokkolási mód csak az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását engedélyezi. Ez tökéletes megoldás azoknak a vállalatoknak a számára, amelyek semmilyen kockázatot nem szeretnének vállalni a biztonsággal kapcsolatban

SEBEZHETŐ RENDSZEREK VÉDELME

A nem frissített operációs rendszerrel működő végpontok és szerverek többé nem jelentenek problémát az informatikai biztonságának integritása szempontjából.

Az Adaptive Defense védelmet biztosít a sebezhető rendszerek számára, így azok az operációs rendszerek is védelem alatt állnak, amelyeket a beszállító már nem támogat (például Windows XP), anélkül, hogy hagyományos vírusvédelmet kellene telepítenie.

 
A BIG DATA ÉS A FELHŐ RÉVÉN NINCS TÖBB TÉVES RIASZTÁS

Az Adaptive Defense minden tevékenységet ellenőriz, amely azért következik be, mert a vállalata végpontjain vagy szerverein valamilyen alkalmazás fut.

Az ellenőrzési folyamat alapján, illetve a felhőben lévő Big Data platform gépi tanulási folyamata alapján képesek vagyunk beazonosítani és osztályozni mindegyik alkalmazás viselkedését.

A Panda Security szakértői az automatikusan nem osztályozott alkalmazásokat is elemzik, hogy részletes információkat szerezzenek a szervezeténél futó folyamatokról.

Röviden bármikor eldöntheti, hogy a vállalatánál mely alkalmazások fussanak. Az Adaptive Defense programnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az alkalmazások 100%-ban biztonsággal használhatók a környezetében. Mindig téves riasztás nélkül.

 

Szolgáltatáskezelés

100%-OSAN KEZELT SZOLGÁLTATÁS

A Panda Security gépi tanuláson és a Big Data környezeten alapuló legújabb technológiáinak köszönhetően az Adaptive Defense automatikusan, a végfelhasználó beavatkozása nélkül osztályozza az alkalmazásokat.

NINCS HATÁSSAL AZ ÜGYFÉL INFRASTRUKTÚRÁJÁRA

A szolgáltatás kezelése teljes mértékben egy központi webkonzolról történik, ahonnan kezelheti a Windows végpontok és szerverek, illetve az okostelefonok és távoli irodai kapcsolatok biztonságát.

 

Az informatikai erőforrások ellenőrzése és diagnosztikája

TÖRVÉNYSZÉKI JELENTÉSEK

Az Adaptive Defense törvényszéki jelentésekhez és végrehajtási grafikonokhoz is hozzáfér, hogy Ön még pontosabb képet kapjon a rosszindulatú program által okozott összes eseményről. Ön végigkövetheti a támadás útvonalát a semlegesítése előtt, valamint a webkonzolon keresztül elérhető hőtérképek segítségével megtekintheti a létrehozott fájlokat stb. Azonosítsa a szervezetének kritikus sebezhető pontjait, és javítsa ki azokat.

FOLYAMATOS INFORMÁCIÓK A HÁLÓZAT STÁTUSZÁRÓL

Az Adaptive Defense azonnal figyelmeztetést küld, amikor a hálózaton rosszindulatú programot észlel. A jelentések részletes információkat tartalmaznak a fenyegetések helyéről, a megfertőzött számítógépekről és a rosszindulatú program tevékenységéről. Az e-mailben is elküldhető jelentésekben a szolgáltatás napi tevékenységeinek részletei olvashatók.

SIEM MODUL

A szolgáltatásunkba a QRadar és az ArcSight nevű SIEM termékek is integrálva vannak, így Ön még részletesebb információkat kaphat a vállalati rendszerein futó összes alkalmazás tevékenységeiről. A rendszerben tárolt biztonsági eseményekkel kapcsolatos információk birtokában valós időben elemezheti alkalmazottai viselkedési mintáit és a hálózati tendenciáit.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Panda Adaptive Defense

  • Gyártó: Panda Security
  • Cikkszám: panda_adaptive_defense
  • Készletinfó: Készleten
  • 17.766 Ft

  • Nettó ár: 13.989 Ft

  • 11 vagy több 15.824 Ft
  • 26 vagy több 14.110 Ft
  • 51 vagy több 12.813 Ft
  • 101 vagy több 11.921 Ft

Lehetséges opciók