• Panda Adaptive Defense 360

Panda Adaptive Defense 360

Védje meg vállalatát a célzott támadásoktól és az új generációs fenyegetésektől

Az Adaptive Defense 360 teljeskörű védelmet biztosít a vállalati hálózatra csatlakozó szerverek, kliens számítógépek és laptopok számára mind a hagyományos vírusok, mind pedig az új generációs nulladik napi fenyegetések (pl. zsarolóvírusok, crypto lockerek) ellen.
A program védelmet biztosít azok ellen az alkalmazások ellen is, amelyek a jellemzőik vagy viselkedésük miatt nem minősülnek ártalmatlannak vagy biztonságosnak, azonban veszélyt jelentenek az informatikai rendszerre.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG AZ ADAPTIVE DEFENSE 360 PROGRAMRA, HA A VÁLLALATÁNAK MÁR VAN VÍRUSVÉDELME?

Míg a hagyományos vírusvédelmi megoldások lineárisan fejlődnek, a rosszindulatú programok mennyisége exponenciálisan nő, és a támadások sokkal kifinomultabbak lettek.

Ez az új tendencia, illetve az informatikai környezetek egyre összetettebb természete lehetővé teszi a hackerek számára, hogy hozzáférjenek a vállalati rendszerekhez, és olyan rosszindulatú programokat telepítsenek, amelyek sokáig rejtve maradnak.

Technológiai megoldásunk az Adaptive Defense 360, amely többet kínál egy vállalati vírusvédelmi megoldásnál

Az Adaptive Defense programban megtalálható új technológia segítségével megvédheti vállalatát a nulladik napi sebezhetőségeket kihasználó rosszindulatú programok ellen.


Panda Adaptive Defense 360 - a leghatékonyabb védelem a zsarolóvírusok és egyéb nulladik napi támadások ellen

LÁTHATÓSÁG

Legyen 100%-ig biztos a vállalatánál használt alkalmazásokban. Lássa át teljesen a hálózati végpontjain és szerverein futtatott alkalmazásokat, illetve a rendszeren végzett műveleteket.

ÉSZLELÉS ÉS BLOKKOLÁS

A vállalat célzott támadásinak valós idejű megelőzése. Észlelje és blokkolja a célzott és nulladik napi támadásokat a megjelenésük előtt.

 

VÉDELEM ÉS VÁLASZ AZ INFORMÁCIÓK ALAPJÁN

Minden információt megkap, amire a rendszereit célzó támadásokkal kapcsolatban szüksége van. Az Adaptive Defense által biztosított törvényszéki jelentéseknek köszönhetően minden adat a rendelkezésére fog állni a rendszereit célzó támadásokról, így Ön kielemezheti azokat, és új biztonsági korlátokat építhet ki informatikai környezete számára.

TÁMADÁSMEGELŐZÉS

Szigetelje el a vállalatát a jövőbeli támadásoktól. Blokkolja azokat az alkalmazásokat, amelyek nem ártalmatlanok, és szigetelje el a vállalatát a jövőbeli támadásoktól.


RÉSZLETES BETEKINTÉS AZ ADAPTIVE DEFENSE 360 PROGRAMBA

Zsarolóvírisok ellen az Adaptive Defense viselkedésalapú technológiája forradalmi megoldást nyújt.  


ALAPSZINTŰ ÉS BŐVÍTETT BLOKKOLÁS

Az Adaptive Defense kétféle alkalmazást kínál, amelyekkel felvértezheti a vállalatát bármilyen informatikai támadás ellen: Az alapszintű blokkolási mód engedélyezi az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását, illetve azoknak az alkalmazásoknak a végrehajtását, amelyeket az automatizált rendszereknek és a Panda Security szakértőinek még kategorizálniuk kell. A bővített blokkolási mód csak az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását engedélyezi. Ez tökéletes megoldás azoknak a vállalatoknak a számára, amelyek semmilyen kockázatot nem szeretnének vállalni a biztonsággal kapcsolatban

SEBEZHETŐ RENDSZEREK VÉDELME

A nem frissített operációs rendszerrel működő végpontok és szerverek többé nem jelentenek problémát az informatikai biztonságának integritása szempontjából. Az Adaptive Defense védelmet biztosít a sebezhető rendszerek számára, így azok az operációs rendszerek is védelem alatt állnak, amelyeket a beszállító már nem támogat (például Windows XP), anélkül, hogy hagyományos vírusvédelmet kellene telepítenie.

100%-OSAN KEZELT SZOLGÁLTATÁS

A Panda Security gépi tanuláson és a Big Data környezeten alapuló legújabb technológiáinak köszönhetően az Adaptive Defense automatikusan, a végfelhasználó beavatkozása nélkül osztályozza az alkalmazásokat.

NINCS HATÁSSAL AZ ÜGYFÉL INFRASTRUKTÚRÁJÁRA

A szolgáltatás kezelése teljes mértékben egy központi webkonzolról történik, ahonnan kezelheti a Windows végpontok és szerverek, illetve az okostelefonok és távoli irodai kapcsolatok biztonságát.

A BIG DATA ÉS A FELHŐ RÉVÉN NINCS TÖBB TÉVES RIASZTÁS

Az Adaptive Defense minden tevékenységet ellenőriz, amely azért következik be, mert a vállalata végpontjain vagy szerverein valamilyen alkalmazás fut. Az ellenőrzési folyamat alapján, illetve a felhőben lévő Big Data platform gépi tanulási folyamata alapján képesek vagyunk beazonosítani és osztályozni mindegyik alkalmazás viselkedését. A Panda Security szakértői az automatikusan nem osztályozott alkalmazásokat is elemzik, hogy részletes információkat szerezzenek a szervezeténél futó folyamatokról. Röviden bármikor eldöntheti, hogy a vállalatánál mely alkalmazások fussanak. Az Adaptive Defense programnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az alkalmazások 100%-ban biztonsággal használhatók a környezetében. Mindig téves riasztás nélkül.

VÉDELEM ÉS FERTŐTLENÍTÉS

 • Proaktív és valós idejű védelem a felhőből a Panda Security Kollektív Intelligencia megoldásának köszönhetően.
 • A rosszindulatú programok maximális észlelése, beleértve az ismeretlen (nulladik napi) sebezhető pontokat kihasználó programokat is, függetlenül a fertőzés forrásától (e-mail, Messenger, web stb.).
 • Lopásgátlási védelem mobil eszközökhöz a helymeghatározó eszközök révén. A távoli adattörlés és eszközlezárás segítségével megakadályozzuk, hogy bizalmas információk szivárogjanak ki a vállalatáról.

LEVÉLSZEMÉTSZŰRŐ ÉS WEBSZŰRŐ

 • Nincs több betelt mappa a levélszemétszűrőnek és az Exchange szerverekre érkező rosszindulatú üzenetek ellen biztosított teljes körű védelemnek köszönhetően.
 • Ellenőrizze és szűrje ki azokat a weboldal-kategóriákat, amelyek a munkavégzés során nem produktívak és/vagy veszélyesek a vállalata szempontjából anélkül, hogy bővítményeket kelljen telepítenie a felhasználó böngészőjére.

EGYSZERŰ HASZNÁLNI ÉS KARBANTARTANI

 • Minden felhasználó biztonságát a webkonzolon keresztül, bárhonnan kezelheti.
 • Egyszerű, automatikus és/vagy távoli telepítés.
 • Automatikus vagy ütemezett átlátható frissítések az esetleges kényelmetlenségek elkerülésére.

BIZTONSÁGI SZINT MINDEN SZITUÁCIÓHOZ ÉS KÖRNYEZETHEZ

 • Profilalapú biztonság, hogy a védelmet felhasználói konkrét igényeihez igazíthassuk.
 • Minden számítógép, szerver és laptop biztonsági státuszának központi ellenőrzése az átfogó irányítópulton keresztül.
 • Eszközvezérlés teljes perifériaeszköz-kategóriák blokkolásához (USB-meghajtók és modemek, webkamerák, DVD-/CD-meghajtók stb.) engedélyezőlistával és az engedélyezett tevékenységek vezérlésével (hozzáférés, olvasás, írás).

 

Az informatikai erőforrások ellenőrzése és diagnosztikája

TÖRVÉNYSZÉKI JELENTÉSEK

Az Adaptive Defense törvényszéki jelentésekhez és végrehajtási grafikonokhoz is hozzáfér, hogy Ön még pontosabb képet kapjon a rosszindulatú program által okozott összes eseményről. Ön végigkövetheti a támadás útvonalát a semlegesítése előtt, valamint a webkonzolon keresztül elérhető hőtérképek segítségével megtekintheti a létrehozott fájlokat stb. Azonosítsa a szervezetének kritikus sebezhető pontjait, és javítsa ki azokat.

FOLYAMATOS INFORMÁCIÓK A HÁLÓZAT STÁTUSZÁRÓL

Az Adaptive Defense azonnal figyelmeztetést küld, amikor a hálózaton rosszindulatú programot észlel. A jelentések részletes információkat tartalmaznak a fenyegetések helyéről, a megfertőzött számítógépekről és a rosszindulatú program tevékenységéről. Az e-mailben is elküldhető jelentésekben a szolgáltatás napi tevékenységeinek részletei olvashatók.

SIEM MODUL

A szolgáltatásunkba a QRadar és az ArcSight nevű SIEM termékek is integrálva vannak, így Ön még részletesebb információkat kaphat a vállalati rendszerein futó összes alkalmazás tevékenységeiről. A rendszerben tárolt biztonsági eseményekkel kapcsolatos információk birtokában valós időben elemezheti alkalmazottai viselkedési mintáit és a hálózati tendenciáit.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Panda Adaptive Defense 360

 • Gyártó: Panda Security
 • Cikkszám: panda_adaptive_defense_360
 • Készletinfó: Készleten
 • 32.817 Ft

 • Nettó ár: 25.840 Ft

 • 51 vagy több 29.007 Ft

Lehetséges opciók