Panda vírusirtó szoftverek
Válassz ki a megfelelő vírusirtót!
Antivirus Próbaverzió
Panda Antivirus: Segítünk választani
Ingyenes online vizsgálat
Panda Gatedefender
Panda Online hosszabbítás

Letöltés

  PRÓBAVERZIÓ IGÉNYLÉSE


Már csak 3 lépésre van a letöltéstől...

Adja meg nevét és email címét

A demo letöltése előtt adja meg a lent található adatokat. Kérjük, figyelmesen töltse ki a igénylő lapot, mert a kapcsolattartás az Ön által megadott adatok alapján történik. Ne aggódjon, csupán egy keresztnevet és egy email címet kell megadnia, és Ön néhány kattintást követően élvezheti a Panda Antivirus próbaverzióit. Az igényles elküldését követően valamennyi próbaverzió elérhetővé válik. Figyelem!!! Amennyiben a feliratkozást követően nem kapja meg levelünket, kérjük ellenőrizze a SPAM illetve LEVÉLSZEMÉT mappáját is.

Erősítse meg a feliratkozását

A feliratkozás után a feliratkozási szándékot meg kell erősítenie a megadott címére a rendszer által automatikusan küldött e-mailben. Amint rákattint a megerősítő linkre (azaz a sikeres feliratkozást követően), néhány percen belül kapni fog egy e-mailt, melynek tartalmaznia kell a letöltéshez szükséges hivatkozásokat, illetve a használathoz szükséges egyéb információkat is. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük jelezze itt.
 

Figyelem, ajándék!

Mindazok, akik a terméket aktiválják, most egy meglepetésben is részesülhetnek, melyről bővebb információt a megerősítést követő levelünkben találnak. Figyelje postafiókját, mert megéri.

Töltse le és használja 1 hónapig ingyen

A próbaverzió letöltésekor valamennyi aktivan használható Panda Antivirus letölthető, elérhető. Kattintson a levelünkben található terméknév mellett látható letöltés linke. Ezt követően telepítse (telepítési útmutató itt) a használni kívánt Antivirust. Ne felejtse el aktiválni (aktiválási útmutató itt). Az aktiváció során csupán egy email címet kell megadnia.

Akkor kezdjünk is hozzá...

Kötelezően megadandó adatok
Név:*
E-mail:*
Nem kötelező megadni
Telefon:
Cím:
Számítógépek száma:
Milyen vírusirtót használ?:
 
 
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ne felejtse!!! Amennyiben a feliratkozást követően nem kapja meg levelünket, kérjük ellenőrizze a SPAM illetve LEVÉLSZEMÉT mappáját is.
** Figyelem!! A demo igénylésével automatikusan feliratkozik hírlevlünkre. Feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.
 
Panda AntivirusPanda Antivirus
 
 
Panda vírusirtó szoftverek
A www.panda-online.hu oldalt a Telnetwork Magyarország Kft. üzemelteti.
pagerank
 
Megbízható számítógépek, gamer pc, olcsó pc - szamitobbgep.hu ESET Multi-Device Security diákoknak és tanároknak féláron Panda vírusvédelem tanároknak és diákoknak féláron [Bezár]